Üstündağ, "Bu arada 15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında. Temennim, Albayrak çiftinin de bir an önce iyileşip taburcu olması..." düşüncesini dile getirdi.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Abdürrahim Albayrak'ın Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine destek mesajları gelmeye başladı. Eski yönetici Özgür Savaş Özüdoğru ve İdari Menajer yardımcısı Mert Çetin'den geçmiş olsun mesajı geldi.

''Abdürrahim Albayrak ile az önce konuştum.''

Galatasaray İdari Menajeri Mert Çetin; "Allah'ım acil şifalar versin Başkanım dualarımız sizinle" notuyla bir paylaşım yaparken, Özgür Savaş Özüdoğru da; "Çok değerli Abdürrahim Albayrak ile az önce telefonda konuştum. Her zamanki gibi inancı yüksek, moralini iyi tutmaya gayret ediyor inşallah hanımefendi ile beraber çok çabuk iyileşerek hepimizi mutlu edecek. Dualarımız onlarla" paylaşımında bulundu.