Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz ve Cahit Kaya'nın yer alacağı "Kurtlar Vadisi Kaos" dizisinin 2023'e yetişemeyeceği öğrenildi.

EN İYİ İHTİMALLE 2024'ÜN ORTASINDA YAYIN HAYATINA GİRECEK

Ünlü şarkıcı Buray, ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'e konuk oluyor Ünlü şarkıcı Buray, ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'e konuk oluyor

2 ay önce bir programda açıklamalarda bulunan Necati Şaşmaz şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yakında sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Çalışmalarımız başlayacak. Bir gelişme olması durumunda kamuoyunu bilgilendiririz." ifadelerini kullanmıştı.

Kurtlar Vadisi yapımcılarından alınan haberlere göre dizinin en yüksek ihtimalle 2024'ün ortasında yayın hayatına başlayabileceği öğrenildi. Dizinin geç başlayacak olmasıyla ilgili de çeşitli sebepler var...

- Karakterlere uygun oyuncı profili.

- Senaryonun dizinin geçmiş hikayesini sürdürecek şekilde yazılması.

SENARYOYU NECATİ ŞAŞMAZ YAZACAK

Başrol Necati Şaşmaz, dizinin senaryosunu kendisinin yazacağını açıklamıştı. Şaşmaz'a Murat Koca ve Cahit Kayaoğlu'nun yardım etmesi bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi'nin Disney+'a satıldığı iddia edilmişti. Ancak bu iddianın asılsız olduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nin yeni yayın hayatına yine TV'den devam etmesi vurgulanıyor.

NECATİ ŞAŞMAZ EVLİ Mİ, NECATİ ŞAŞMAZ EŞİNDEN NE ZAMAN AYRILDI?

Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, 2012 yılında kendisinden 20 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı'yla evlenme kararı aldı. Şaşmaz ve Kaşıkçı çiftinin Ali Nadir Şaşmaz ve Yusuf Nadir Şaşmaz adında 2 çocukları bulunuyor.

NECATİ ŞAŞMAZ, KARDEŞLERİYLE BARIŞTI MI?

2003-2013 yılları arası Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını ve senaryosunu Necati Şaşmaz'ın kardeşleri Raci Şaşmaz, Zübeyr Şaşmaz, Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener üstlendi.

Şaşmaz kardeşlerin barıştığına dair bir bilgi bulunmuyor. Hatırlanacağı üzere bu 4 isim, Necati Şaşmaz'la yollarını ayırdıktan sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(EDHO), dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini üstlendi.