Barcelona-Galatasaray maçında sarı kırmızılıları destekleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da vardı.

Kasapoğlu karşılaşmayı, sarı kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas ve Barcelona Başkanı Joan Laporta ile birlikte protokol tribününde izledi. Maç öncesinde ve devre arasında Kasapoğlu ve Elmas ile sohbet eden Laporta, Galatasaray'ın tarihine ve iki kulübün ortak yönlerine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Galatasaray büyük bir marka. Futbol dünyasında Türkiye denince akla Galatasaray gelir. Barcelona ile Galatasaray'ın çok fazla ortak yanı var. Örneğin Torrent ve Pena. Daha önce de Frank Rijkaard iki kulüpte çalışmıştı. Aynı zamanda Barcelona'nın Türkiye'deki sosyal medya hesaplarını da Galatasaray Dergisi'nin eski çalışanları yönetiyor."

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

KASAPOĞLU: "ÜLKEMİZİN GURURU OLDUNUZ"

Elmas da Barcelona'nın Rapid Wien ve PSV ile birlikte Galatasaray'ın en çok karşılaştığı 3 takımdan biri olduğunu söyledi. Kasapoğlu, Laporta ve Elmas arasındaki samimi sohbet maçın bitiş düdüğünden sonra da devam etti. Kasapoğlu, Elmas'ı, "Ülkemizin gururu oldunuz" diye tebrik ederken, Laporta Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan Rijkaard'ın karşılaşma öncesi yaptığı uyarıyı anlattı. Laporta, "Rijkaard 'Galatasaray'a karşı dikkatli olun, ciddiye almamak gibi bir hataya düşmeyin. Avrupa'da farklı oynayan bir takım' demişti. Haklı çıktı" ifadelerini kullandı.

ASLAN, PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'A DÖNECEK

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki ilk maçta dün deplasmanda İspanyol devi Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, yurdun büyük kısmını etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'a yerine İzmir'e geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, Pazar günü öğleden sonra İstanbul’a gelmek için uçuş ayarladı.

(Hürriyet)