Foot Sur-72’nin haberine göre; Nice teknik direktörü Christophe Galtier, bu yaz transfer döneminde Mario Lemina'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Marsilya’nın eski oyuncusu için yaklaşık 4 milyon euro teklif edildi. Bu rakamı Lemina’nın Türkiye’deki eski takımı Galatasaray da, Soutampton’a garanti etti. Ancak kabul edilmedi.

Newcastle rakamı 5 milyon euro’ya çıkardı. İngiliz ekibinin bu teklifi transferdeki favori takım konumunda.

BERKAN KUTLU İÇİN GERİ SAYIM

Galatasaray yerli transferinde yeni bir yıldızı daha kadroya katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, daha önce anlaşmaya vardığı Aytemiz Alanyasporlu Berkan Kutlu transferinde mutlu sona çok yakın...

Bayram tatili nedeniyle evrak işlemleri yarıda kaldı... Galatasaray Yönetimi'nin bayram sonrasında transferi açıklaması bekleniyor. Berkan Kutlu transferinin, Fatih Terim'in isteği üzerine gerçekleştiği ifade ediliyor. Galatasaray, Berkan'ın bonservisi için Alanyaspor 'a 3 milyon Euro civarında bir bedel ödeyecek.

Tecrübeli hocanın, Berkan'ın geçen sezon Alanya formasıyla G.Saray'a karşı gösterdiği performanstan çok etkilendiği öğrenildi. Berkan, özellikle koşu mesafesi ve temposuyla fark yaratırken, Sarı- Kırmızılı takımda da hem 6 hem de 8 numaraya alternatif düşünülüyor.

(Fotomaç)