Levent Tüzemen, Mauro Icardi'nin de Beşiktaş derbisinde oynayacağını açıkladı.

"BİRAZ OKAN HOCA'NIN KABAHATİ"

Gökmen Özdenak: "Galatasaray'da birleşme gerekiyor!" Gökmen Özdenak: "Galatasaray'da birleşme gerekiyor!"

"Kerem Aktürkoğlu iyi oyuncu, çok mücadele ediyor ama duran topların başına geçmemesi gerekiyor. Kerem Demirbay ve Oliveira ondan daha iyi kullanıyor duran topları. Bana kimse Kerem Aktürkoğlu için sahada koşmuyor, işini yapmıyor diye beni inandıramaz. Fakat her şeye karışmayacak ve 10 numarada oynamayacak. Biraz Okan Hoca'nın da kabahati. Zaha'yı kazanmak için haftalardır 10 numarada hapsoldu. Kim formdaysa o oynayacak. Galatasaray, kimsenin babasının çiftliği değildir. Son maçta Zaha yüzünden Köhn de ileri çıkamadı. Uyumlu olamadılar o kanatta."

YÖNETİME ELEŞTİRİ

"Icardi, Torreira ve Mertens'i getirdiklerinde alkışladık. Şimdi kusura bakmasınlar ama Zaha konusunda da kabahati üstlensinler. Takımına hep negatiflik veriyor. Vücut diliyle büyük takımda oynayamayacağını bize gösteriyor. Etrafındaki arkadaşlarına bile bakmıyor, pas atmıyor hep kaleye vuruyor. Bu transferi yapanlar, parasını cebinden karşılasınlar."

"ICARDİ DERBİDE OYNAYACAK"

"Galatasaray'da Icardi'nın ağrıları var antrenmanlara çıkmıyor ama Beşiktaş derbisinde oynayacak. Icardi'siz Galatasaray iyi oynayamıyor." demeçlerini kullandı.