Erol, Fenerbahçe yönetimine Galatasaray üzerinden sert eleştirilerde bulundu.
"BURAK ELMAS'IN KAPISINDA YATTI"
"Mario Branco PAOK'tan kovuldu sonra eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın kapısında yattı olmayınca Fenerbahçe'nin sportif direktörü oldu."
"HİÇ ACIMAM ÖDENEN PARALARA"
"Jonathan David 10 milyon Euro maaş istiyormuş. Bu adama verilir. Galatasaray'da veya Fenerbahçe'ye gitse her türlü başarılı olur. Hiç acımam ödenen paralara."
LEROY SANE YORUMU
"Leroy Sane, Galatasaray'a niye geldi? Para veya kariyer için. Bu kimseyi ve seni ilgilendirmez. Fenerbahçe sportif direktörü Devin Özek transferi bitiremediği için laf atıyor. Sen peki neden Fenerbahçe'ye geldin. Para ve kariyer için."
"AYNISINI OSİMHEN'DE YAPTILAR"
"Devin Özek senin daha 15 gün önce Beşiktaş'la anlaştığın konuşuldu ama Fenerbahçe'yi seçtin. Beşiktaş seni araştırıp istemedi. Eğer Sane'yi kötüleyeceksen en başta diyecektiniz. Aynısını Osimhen transferinde de yaptı. Eğer Osimhen gelseydi zaten Devin Özek Fenerbahçe'de olmayacaktı çünkü Galatasaray yerine Fenerbahçe şampiyon olabilirdi. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'in oğlu Galatasaray Adası'nda şampiyonluk kutladı mı? O da bunun cevabını versin." şeklinde konuştu.




