Arjantinli yıldızı takımda tutacak PSG, Mauro Icardi ve Paredes'ten kaynak sağlayacak.

LEO PARİS'TE KALMAYA YAKIN

Radio France'ın haberine göre; Lionel Messi'nin kontratını uzatmak isteyen PSG, Icardi'nin biletini tek taraflı olarak kesti. Ayrıca vatandaşı ile yaşadığı sorunları nedeniyle Paris ekibinden uzaklaştırılan golcü futbolcu, Leo'nun PSG'de kalması durumunda takıma dönemeyecek. Fransız medysı bu konudaki haberinde; PSG'nin Messi'ye daha yüksek maaşlı bir kontrat önereceğini ve ekonomik tabloyu düzeltmek adına Icardi ile Juventus'ta kiralık olarak oynayan Paredes'in kesin olarak satılacağını belirtti.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

AVRUPA DEVLER PEŞİNDE

Lionel Messi'nin maaşının zamlı bölümü, bir anlamda Icardi ile Paredes'ten gelecek olan bonservislerle karşılanacak. Fransız basını, Icardi'nin Türkiye'de mutlu olduğuna ve Galatasaray'da kalabileceği vurguladı ancak İtalyan devleri Milan, Roma ve de Juventus, Icardi'nin durumunu yakından takip ediyor.

4 YILLIK İMZA GELEBİLİR

Arjantinli futbolcu ile anlaşmak isteyen Galatasaray yönetimi ise Icardi'yi ikna ederse PSG'yle bonservis pazarlıklarını lig bitmeden resmiyete dökecek ve Mauro ile 4 yıllık bir sözleşmeye imza atacak. Şu anda piyasa değeri 17.5 milyon euro olan Icardi için Galatasaray'ın ödemek istediği bonservis bedeli ise 9-10 milyon euro civarında...