Galatasaray'ın altyapısında gençlik devrimi yaşanıyor. Yeni yönetimle birlikte Avrupa'daki transferlere milyon Euro'lar harcayacak olan sarı-kırmızılıların asıl madeni Florya'da… U-14, U-16 ve, U-17 ve U-19 takımları bulundukları liglerde şampiyonluğa oynuyor. Bununla birlikte bazı isimler öne çıkmaya başladı. U-19'da forma giyen Zeki Mert Saki, şu ana dek 14 gol attı. A Takım'da geçen sezon bu kadar gol atan yok.

BU GENÇLER ŞAHANE

Galatasaray'ın forvetleri Gomis 9, Mostafa 8 ve Halil 4 gol atabildi. Zeki Mert, performansıyla "A Takım'a hazırım" mesajı veriyor. U-19'un kalecisi Jankat Yılmaz ile bu sezon kiralıktan dönecek olan 23 yaşındaki Batuhan Şen, Muslera ve Okan'ın arkasında güven veriyor. Çarşamba günü Konyaspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan U-19'dan Hamza, Emir, Beknaz ve Özgür Baran da göz kamaştıran isimler.

YAZ KAMPINA GÖTÜRÜLECEKLER

Tanju Çolak: "Gol atmasına rağmen beğenmedim!" Tanju Çolak: "Gol atmasına rağmen beğenmedim!"

Hamza Akman, Zeki Mert Saki, kaleci Jankat, Özgür Baran, Emir Tintis ve Beknaz Almazbekov, parlayan isimler. Yeni yönetimin bu oyuncuları sezon başı kampına götürüp A takımla çalışmalarını sağlaması bekleniyor.

(Sporx)