Defne Samyeli son zamanlarda güzelliği ve fit görüntüsü ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Defne Samyeli ilerleyen yaşına rağmen özellikle formda vücudu ile pek çok kişi tarafından takip ediliyor. Boyunca iki genç kızı olan Defne Samyeli’yi görenler kızlarından ayırt edemiyorlar.

Defne Samyeli’nin vücudunda estetik olup olmadığı merak ediliyor. Defne Samyeli her fırsatta yapmış olduğu açıklamalarda vücudunda hiç estetik olmadığını ve kendine iyi bakarak sağlıklı yaşamayı sevdiği için vücudunun fit görüntüsünü koruyabildiğini açıklamıştı.

Defne Samyeli Yeni Projelerini Açıkladı

Sunuculuk kariyerini bıraktıktan sonra uzun süre müzik ve oyunculukla ilgilenmişti. Oyunculuk yapmaya devam ederken şarkı da söyleyen Defne Samyeli, yeni sezonda müzik kariyerine daha fazla ağırlık vermek istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bulunan bir alışveriş merkezinden çıkan Defne Samyeli, bu süreçte basın mensuplarının da sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Alışveriş merkezinde özellikle toplantı için bulunduğunu ve yeni projelerini konuşturduklarını dile getirdi.

Defne Samyeli’in yeni projeleri merak edilirken özellikle Ağustos ayının son günlerinde birkaç şarkıyı arka arkaya çıkaracağını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda bir kitap yazma projesinin olduğunu da duyurmuştu. Ancak kitabı için biraz daha zaman olduğunu, yaşı ilerledikçe edindiği tecrübelerinden yola çıkarak bir kitap yapmak istediğini anlattı.

Fit Görüntüsü Ağızları Açık Bırakıyor!

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Defne Samyeli ilerleyen yaşına rağmen formunu nasıl koruduğunu anlattı. Kızları ile aynı görüntüde olduğu bilinen ve pek çok kişi tarafından sırları merak edilen Defne Samyeli bu süreçte vücudunun kimyasına önem verdiğini açıkladı. Tam olarak alternatif tıp olmadığını ancak vücudunu iyi tanıdığı için ona göre hareket ettiğini duyurdu. Vücudunun kimyasını nasıl etkileyeceğini düşünerek aynı zamanda yaşlanmayı da büyük oranda durdurduğunu dile getirdi.