Magazin dünyasının son günlerde en çok konuşulan çiftlerinden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir geçtiğimiz kış kıskançlık nedeniyle ayrılmışlardı. Ayrılık çok uzun sürmemişken ikili yeniden bir araya geldiler ve bu süreçte Oğuzhan Koç sevgilisine sürpriz bir şekilde evlilik teklifinde bulundu. Güzel oyuncu ise bu teklifi kabul etmiş ve ikili evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Yaz başından bu yana düğün hazırlıkları ile ilgilenen çiftin görkemli bir düğün yapmaları bekleniyor. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz ay sevenleri ve yakınlarının bulunduğu bir törenle nişanlanmıştı. Nişan törenleri de magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.

Düğün için Geri Sayım Başladı!

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

İkili düğün tarihlerini 26 Ağustos olarak açıkladı. Bu sürede işlerine yoğun bir şekilde devam eden ikili, aynı anda düğün hazırlıklarına devam ediyorlar. Düğünde oturma düzeni, davetli listesi gibi detaylarla ilgilenen ikilinin bu süreç içerisinde oldukça yoğun oldukları da biliniyor.

Oğuzhan Koç yoğun konser maratonuna devam ederken, Demet Özdemir Aşk Taktikleri 2 isimli filminin çekimlerine devam ediyor. Filmin başrolünü oyuncu Şükrü Özyıldız ile paylaşan Demet Özdemir’in çekimlerinin 22 Ağustos tarihinde biteceği öğrenildi. Film çekimlerinin bitmesinden sadece 4gün sonra ise evlenecekleri öğrenildi.

Düğün Davetiyeleri Olay Oldu!

Oğuzhan Koç Demet Özdemir’e geçtiğimiz kış Sarıyer’de bulunan Six Senses Kocataş Mansions Otel’de evlenme teklifi etmişti. Kendileri için özel olan bu yerde düğünlerini de yapmak isteyen ikili son hazırlıkları da tamamlamak üzereler. Sevdiklerine ve yakınlarına özel bir e davetiye hazırlayan ikilinin sade bir davetiye seçmiş olmaları dikkat çekti. Hiçbir masraftan kaçınmayan ikilinin davetiye konusunda sade bir seçimde bulunmaları düğüne çok para harcadıkları için artık masraf yapmak istemedikleri yönünde yorumlandı.