8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak bitiren ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile oyuncu Selen Görgüzel, boşanmanın ardından arkadaş kalacaklarını söylemişlerdi. Her fırsatta görüştüklerini de söyleyen ikilinin arasında birtakım gerginlikler meydana gelmeye başladı.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel arasında evliliğin neden bittiği tam olarak bilinmiyor. İkilinin aralarında kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşandığı konuşuluyordu. Özellikle Selen Görgüzel’in rol aldığı tiyatro oyununda eşinin önünde rol arkadaşı ile öpüşmesinin, ikili arasındaki gerilimi tırmandırdığı ve çıkan tartışmanın sonucunda ise ayrılma kararı verdikleri konuşuluyor.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Arasında Sular Durulmuyor

Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülenmişti. Kendisine Hamdi Alkan’ın sorulmasının üzerine tepki göstererek ‘Eski ilişkim hakkında soru sormayın. Mutluyum. Hayatıma biri girmek üzere. Öyle bir durumda sizinle mutlaka paylaşırım’ demişti.

Bu açıklamanın ardından ikili arasındaki gerilimin daha fazla yükseldiği belirlendi. Ancak geçtiğimiz günlerde Selen Görgüzel yeni ilişki ve aşk iddiaları karşısında ‘Öyle bir şey yok. Benim tek aşkım işim. İşime öncelik verdim ve bu konuda mutluyum’ ifadelerini kullanmıştı. Bu durum yeni bir ilişkinin daha başlamadan bittiği yönünde yorumlandı.

Hamdi Alkan Sigorta Poliçelerini İptal Ettirdi

Son zamanlarda ortaya atılan yeni bir iddiaya göre ikili arasındaki gerilimi artıracak yeni bir olay yaşandı. Hamdi Alkan eski eşinin ve ilk evliliğinden olan kızı İlknaz Bektaş’ın özel sigortalarını ödeyeceğini boşanırken beyan etmişti. Boşanmanın gerçekleştirmesinin hemen ardından Hamdi Alkan’ın sigorta poliçelerini ödemeyerek iptal ettirdiği öğrenildi.

Selen Görgüzel ise sigorta şirketini aradığı zaman eski eşinin şirket çalışanlarına ‘Selen Hanım ararsa Hamdi Beye ulaşamadık kartından da tahsil edemedik dersiniz. Bundan sonra sigortasını kendi ödesin’ dediği öğrenildi.