Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile sevgilisi oyuncu Demet Özdemir yakın zamanda aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdiler. İkilinin aşkları magazin gündemini sık sık meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sevdiklerinin olduğu bir nişan töreni yapan ikili merakla beklenen evlilik tarihlerini de açıklamışlardı.

Ağustos’un sonunda nikah masasına oturacak çift düğünlerini İstanbul’da görkemli bir şekilde yapacak. Bir süredir ikilinin işten arta kalan zamanlarda sürekli olarak düğün hazırlıkları ile ilgilendikleri belirlenmişti.

Nikah için Geri Sayım Başladı

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Magazin dünyası Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in görkemli ve merak uyandıran düğünlerini merak etmeye başladılar. Pek çok kişi düğünün ayrıntılarını merak ediyor ancak ikilinin bu konuda pek sır vermedikleri de ortaya çıktı.

Geçtiğimiz akşam ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç Arnavurköy’de bulunan bir ocak başından çıkarken magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Ayak üstü muhabirlerle konuşan şarkıcı hazırlıkların tam gaz devam ettiğini belirtti. Son günlerde nişanlısı Demet Özdemir ile sık sık düğünün yapılacağı yeri ziyaret ettiklerini söyleyen şarkıcı, son detayların da konuşulduğunu belirtti. Oğuzhan Koç açıklamalarında ‘Artık gerçekten çok az kaldı. Heyecanlıyız. Son detaylarla ilgileniyor. Şimdilerde misafirlerin masa düzenleri ile ilgileniyoruz’ açıklamalarını yaptı.

Düğün Hediyesi Dudak Uçuklattı!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çiftinin düğünleri ile ilgili detaylar merakla beklenirken ikilinin birbirlerine aldıkları düğün hediyeleri de konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun müstakbel eşi için dünyaca ünlü bir saat markasından  bir milyondan daha fazla değerinde bir saat aldığı iddia edilmişti. Oğuzhan Koç’un ise bu jest karşısında hamle yaparak güzel oyuncuya 2 milyon lira değerinde özel bir mücevher yaptırdığı ve düğün günü hediye edeceği konuşuluyor. Tüm detayların düğün esnasında netleşmesi beklenirken, düğün için geri sayım başladı.