Magazin gündeminde son dönemlerde Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ilişkisi konuşulmaya devam ediyor. Daha önce ayrılan ve ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edilen Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci ayrılığa daha fazla dayanamayarak bahar aylarında yeniden nikah masasına oturmuşlardı.

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Evliliklerine ikinci kez şans veren ikili yine de aradığı mutluluğu bulamadı. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra aldıkları yeni kararla birlikte yeniden yollarını ayırma kararı vermişlerdi. Selin Ciğerci tek başına çıktığı bir tatilde ‘İkinci kez denedik ancak yine de evliliğimizi kurtaramadık’ açıklamalarını yapmıştı. Gökhan Çıra’da yaptığı paylaşımla evlilik işini beceremediklerini açıkladı. İkilinin adli tatilin bitmesinin hemen ardından boşanma işlemlerini başlatacakları düşünülüyor. Çift şimdilerde kafa dağıtmak için farklı yerlerde tatil yapıyor.

Selin Ciğerci Bir Erkekle Samimi Görüntülendi!

Selin Ciğerci’nin ise ayrılığı hızlı kabullendiği düşünülüyor. Bu süreç içerisinde tatilde arkadaşları ile eğlenmeye devam ediyor. Son günlerde Gökhan Çıra’yı unuttuğu ve yeni bir erkek arkadaşı olduğu konuşulmaya başlamıştı. İddialar hakkında konuşmayan Selin Ciğerci’nin bir arkadaşı ile görüntülenmesi bu iddiaları güçlendirdi. Bir mekanda Selin Ciğerci gizemli bir erkek arkadaşı ile dans ederken görüntülendi. Oldukça keyifli olduğu ise gözlerden kaçmadı. Ünlü ismin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Gökhan Çıra Gönderme Yaptı!

Selin Ciğerci’nin bu süreçte bir açıklamada bulunmadı. Gökhan Çıra’nın ise bu görüntülere nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyordu. Pek çok kişi eşinin görüntüleri hakkında nasıl bir yorum yapacağı konusunda gönderme yapabileceği düşünülüyordu. Beklenildiği gibi oldu. Gökhan Çıra bu görüntülerinin ardından yeni bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım ise kısa sürede Selin Ciğerci’ye yapılmış bir gönderme olarak isimlendirildi. Gökhan Çıra’nın daha önce bir kadına yazdığı mesajlar ifşa olmuştu. İkilinin ilişkisini bitiren bu ihanet olarak değerlendirilmişti.