Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti evlilikleri ile sık sık konuşulmaya devam ediyor. İkili daha önce boşanmış ancak ayrılığa daha fazla dayanamayarak bahar aylarında yeniden nikah masasına oturmuşlardı. İkilinin birbirlerine olan aşkları kadar yaşadıkları kıskançlık krizleri de konuşulmaya devam ediyor.

Çok geçmeden ikili cephesinden yeni bir kriz haberi daha geldi. Gökhan Çıra’nın bir sosyal medya fenomenine mesaj attığı gerekçesi ile ikili ilişkilerini ve evliliklerini noktalama kararı aldılar. İkilinin boşanma kararını sosyal medya hesaplarında açıklamalarının ardından yeniden çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Yeni Bomba!

Selin Ciğerci paylaştığı bir yazı ile evliliklerine ikinci şansı verdiklerini ancak bir türlü kurtaramadıklarını dile getirmişlerdi. İkili ikinci şansı verdikleri evliliklerinde boşanma kararı verdiler. Gökhan Çıra’da bu süreçte benzer bir açıklama yaparak kararlarına saygı duyulmasını istemişti. İkilinin adli tatilin sona ermesinin ardından boşanma işlemlerine başlayacakları ve anlaşmalı olarak hızlı bir şekilde boşanacakları biliniyordu. Birbirlerinden ayrı olarak hayatlarını devam ettiren ikili hakkında magazin gündeminde yeni bir bomba daha patladı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Barıştı mı?

Magazin gündeminde yer alan iddialara göre Gökhan Ciğerci eve gelerek eşyalarını toplamak istedi. Bu süreçte Selin Ciğerci ile son kez karşılıklı olarak oturarak konuşmak istediler. Bu konuşmanın ardından sorunlarını tatlıya bağlayan çiftin sürpriz bir şekilde barıştıkları öğrenildi.

Sürekli boşanma ve ayrılık haberleri ile gündeme gelmeleri nedeniyle ikilinin barışma kararlarını yakın çevrelerinden dahi sakladıkları öğrenildi. İlişkilerine ve evliliklerine bir şans daha veren ikilinin bu süreç içerisinde  nasıl bir karar verecekleri de merak konusu oldu.