Survivor 2020 için bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Heyecanla beklenen fenomen yarışmayı merak edenlere bilgilendirici haberleri bizzat Acun Ilıcalı verdi. Survivor 2020'nin ünlüler ve gönüller takımlarından oluşacağı öğrenildi. Ilıcalı, Ersin Korkut'un ünlüler takımında yer almasının kesin, Uğur Pektaş'ın ise yüzde 90 ihtimali olduğunu söyledi.

Survivor 2020 ne zaman başlayacak

Acun ılıcalı, Survivor’ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu. 16 Şubat tarihinde başlayacak Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekranlara gelecek.

SURVİVOR 2020 YARIŞMACILARI KİMLER;

İlk isim: Ersin Korkut

İlk isim gerçekten de bomba... 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la tanıdığımız Ersin Korkut, Survivor'da izleyeceğimiz isimlerden biri. Doğru bir tercih mi? Evet. Birçokları için sempatik bir isim. Korkut sayesinde eğlenceli dakikalar yaşanabilir Survivor'da.

Uğur Pektaş dönecek mi?

İkinci ismin de yüzde 90 ihtimalle Uğur Pektaş olacağı konuşuluyor. Hatırlayanlar olacaktır, Uğur Pektaş, adını ilk kez Survivor'da duyurmuştu. Yarışmanın ilk sezonunda yarışan Pektaş, şampiyon olmuştu.


SURVİVOR 2020 YARIŞMACILARI KİMLER; Survivor 2020 yarışmacılarından iki kişinin kim olduğu bizzat Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor 2020'nin Ünlüler takımında mücadele edecek isimler, Ersin Korkut ve Uğur Pektaş (büyük ihtimalle) olduğu duyuruldu.