Galatasaray tarihi için çok özel bir günde, çok zor bir maçtı. Galatasaray’ın doğum günü olarak kabul ettiğimiz 1 Ekim günü açıkçası endişe duygularını daha çok barındıran bir maçı bize hissettiriyordu. Galatasaray bizi yine mahcup etmedi. Mağlubiyete rağmen mahcup olmadık. 95 dakika böyle bir rakibe karşı maçı doya doya yaşadık. Yediğimiz golden önce bize gore faul vardı, hakem öyle düşünmedi. Sağlık olsun. 1-0 yenik durumdayken Babel’in girdiği bir pozisyon var. Orada maç 1-1’e gelse tamamen çıldırmış bir tribün ile maç çok acayip bir yere de gidebilirdi, olmadı.

Fatih Terim’den bir değişiklik beklediğimi geçen gün yazmıştım. Çift santrafor beklentimi tutturdum ama üçlü defansı ben de beklemiyordum. Taktiksel rakamların sürekli değiştiği, çok hareketli bir oyunu Galatasaray dün oynadı. Sağ sol stoper ve sağ sol açıklarımızın arasına atılan uzun toplar dışında bizi açmakta zorlandı Paris. Gol pozisyonu vermeyi zaten bekliyorduk. Dünyanın en iyi takımlarından birisi Paris Saint Germain. Muslera’nın da dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olduğu gerçeği de var. Elimizdeki kadroyla dün eksik olarak diyebileceğimiz tek şey uzaktan şut olabilir. Seri vurdu sadece. Mükemmel bir sut attı. 25’ten, 30’dan vurmaktan çekinmemek gerekiyor. Nzonzi’de zaman zaman bunu yapabilir. Belhanda maalesef uzaktan şut konularına pek girmiyor. Rakibin tehlikeli bölgesinde kalma süresi arttırkça Falcao’nun da etkinliği artacaktır. Dünkü güzel mücadelenin en önemli gizli faktörlerinden biri de Falcao. Falcao’nun varlığı rakibe rahat olma şansını hiç vermedi. Seri- Nzonzi ikilisi orta sahada zaten müthiş oynadı. Neredeyse ikili mücadele kaybetmediler. Dediğim gibi 1-1’i bulsaydık maç beraberliğin ötesine bile bizim için gidebilirdi.

Grupta işler çok karıştı. Real Madrid ile final gibi bir maç oynayacağız. 2 hafta daha geçecek. Takım biraz daha oturacak. Çok heyecanla beklediğimiz bir karşılaşma. Real Madrid’e karşı burada farklı kaybettiğimiz maç halen içimizde yaradır. Tabelada 6-1 yazıyor ama maçı hatırlayan herkes nasıl bir maç olduğunu bilir. O günkü şansızlığımızı 2 hafta sonra kırarız inşallah. Taraftar maçtan sonra mesajı verdi. Böyle oynarsa takım, kaybetse bile herkes alkışlar oyuncuları.