Devre arasında takıma katılan forvet oyuncusunun takıma katkı sağlamaya devam ettiğini ifade eden Erik ten Hag, yapılan eleştirilere katılmadığını ifade etti.

West Ham karşısındaki müthiş geri dönüşü değerlendiren 53 yaşındaki teknik adamın sözleri şöyle:

Felipe Melo çılgına döndü: "Ben buna izin vermem" Felipe Melo çılgına döndü: "Ben buna izin vermem"

"Son maçta Wout, sahadaki en çalışkan futbolcularından birisiydi. Weghorts ve Maguire rakip ceza sahası içinde ilk golde rakibimizi kendi kalesine gol atmaya zorladılar. Garnacho'nun golünde de Weghorst baskı yaparak ona alan açtı Üçüncü golde de Weghorst rakibine baskı kurdu hata yaptırdı ve bu da Fred'e gol atma imkanı verdi. O kendini nasıl doğru konumlandıracağını ve nerde durması gerektiğini biliyor. Toplu alanda veya topsuz alanda, takımı adına gerçekten iyi bir iş çıkarıyor." dedi.

Her geçen gün performansını daha çok yukarıya çıkardığını ifade eden Ten Hag, "Birçok futbolcu ile bu durumu yaşadım. Örneğin, sezon başında Rashford da gol problemi yaşıyordu fakat deneyimlerime göre goller, oyuncu iyileştiğinde geri gelecek. Şimdi Weghorst, Manchester United için çok fazla maça çıkıyor, fakat transferinin üzerinden çok süre geçmedi. İlk golünü attığında gerisi mutlaka gelecektir." şeklinde konuştu.