Mango 2019 Black Friday için web sitesine geri sayım aracı koymuş. Mango'da bir çok ürümde %50'ye yakın Black Friday indirimi uygulanacak. Mango Efsane Cuma indirimleri neler? Kadın ve Erkek olmak Mango bütün ürünlerinde %50 indirim yapacak. Aşağıda Black Friday özel sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Mango Black Friday sayfası: https://shop.mango.com/tr/black-friday

Yılın en beklenen anı yaklaşıyor…

Black Friday’e hazır mısın? Biz hazırız!

Burada, MANGO’da ve Mango dışında yılbaşı alışverişlerinin çoğunu elde etmeni sağlayacak birkaç faydalı bilgi yer alıyor:

Black Friday nedir? 

Black Friday yılbaşı alışverişlerine imzasını atıyor. Black Friday, yılbaşı hediyelerini çok uygun fiyatlarla bulmak için mükemmel bir fırsat. Amerika Birleşik Devletleri'nden yaklaşık üç yıl önce alışveriş kültürümüze geçen ve günümüzde hem online dünyada hem de fiziki mağazalarda yaygın olarak yapılan bir uygulama. Bilindiği gibi, yaz aylarında ya da belirlenen tarih haricinde herhangi bir başka tarihte Black Friday uygulaması yoktur. Black Friday, yılbaşı öncesi alışveriş yapmak için faydalanabileceğin tek kampanyadır. Sonbaharda yapılır ve erkek paltoları veya yılbaşı gecesi için parti elbiseleri gibi kış mevsiminde ihtiyacın olan giysileri en iyi fiyatlara satın almak için ideal bir andır.

Black Friday için en uygun indirimleri ve en güzel parçaları nereden bulabilirim?

Black Friday’de hipermarketlerden büyük moda mağaza zincirlerine, online satışa, seyahat acentelerine, havayollarına ve ulaşım şirketlerine kadar birçok marka indirim yapıyor. Yemeklerde bile indirim var. Arama motoruna "Black Friday indirimleri" yazarsan, İnternet üzerinden ve fiziki olarak en iyi ve ucuz ürünleri satın almak için sayısız indirimle karşılaşacaksın. Ancak, alışveriş sepetini doldurmadan önce aklında bulundurman gereken çok önemli iki şey var: İlki, daima güvenli bir ortamdan oturum açmak gerektiği, yani online alışverişi asla halka açık bir ağdan yapmamak; ikincisi ise, yalnızca güvenli ödeme ve gizlilik politikaları sunan e-ticaret şirketlerinden alışveriş yapman gerektiğidir. Daha fazla indirim ister misin? En iyi alışverişi mi arıyorsun? Black Friday’in ikinci bölümünü keşfet: Cyber Monday.