Avrupa'nın önemli liglerinden beklenilen teklifler gelmeyen Marcao'nun 8 Eylül'de transfer tahtasının kapanmasının ardından A takım idmanlarına dahil edilmesi planlanıyor.

Brezilyalı futbolcunun takıma geri dönmek için Fatih Terim'den izin istediği ve Terim'in de konuyla ilgili olarak futbolcusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Marcao, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı gerginlik sonrasında milli futbolcu, ailesi ve tüm kamuoyundan özür dilemişti.  Marcao'nun UEFA listesine de yazılması ve sarı kırmızılı takımın Avrupa müsabakalarında forma giyme durumu da tartışılmaya başlandı.

OKAY YOKUŞLU İÇİN TEKLİF YOK

Transferde ismi Galatasaray'la anılan Okay Yokuşlu hakkında menajeri Batur Altıparmak'tan çarpıcı bir açıklama geldi. Takvim'e konuşan Altıparmak, transfer iddialarını yalanladı. Altıparmak, yaptığı açıklamada, "Galatasaray kulübünden bize ulaşan bir teklif olmadı" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İngiliz ekibi Westbromwich Albion'da kiralık olarak geçiren Okay Yokuşlu, kulübü Celta Vigo ile ilk 3 haftası tamamlanan La Liga'da henüz süre alamadı.

(Fotomaç)