Gelecek sezon büyük ihtimalle Avrupa’da yer alamayacak Galatasaray’ı Mart başında UEFA denetimi bekliyor. İstanbul’a gelecek FFP müfettişlerinin ceza vermesi beklenmese de sarı-kırmızılı yönetim yeni bir yapılandırma anlaşması ile karşı karşıya kalacağına inanıyor. 

Bu yüzden yeni sportif direktör Sensibile hem 48 milyon Euro olan takım bütçesini 30 milyon Euro’ya çekmeye çalışacak. Hem de piyasası yüksek oyuncuları satarak bütçe yaratmaya çalışacak. Devre arasında kendisine İtalya ve İngiltere’de takım arayan Marcao için görüşmeler devam ediyor. Pasquale Sensibile Marcao için alternatifler üzerinde çalışıyor. 

Gündeme gelen isimlerden birisi de Kolombiyalı sol stoper Alexis Perez. 27 yaşındaki Perez, Torrent’in istediği özelliklere sahip bir stoper olarak öne çıkıyor.

YÖNETİMİN KADERİ 7 MAÇA BAĞLI

Futbol takımının 26 Mart'a kadar alacağı sonuçlar, ibra oylamasını direkt etkileyecek. Bu süreçte ligde üçü deplasman, biri Beşiktaş derbisi olmak üzere 5 maç oynayacak sarı-kırmızılılar, ayrıca Avrupa Ligi Son 16 Turu'na çıkacak.

Lig ve Avrupa'daki 7 maçlık maratonun sonunda Genel Kurul'a gidecek yönetimde, ibra konusunda gergin bekleyiş başladı

(Fotospor)