TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından Masterchef yayınlandığı her yeni bölümle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Acun Medya tarafından ekranlara gelen Masterchef yarışmasında ana kadroyu kurabilmek için yarışmacılar arasında büyük bir mücadele yaşanıyor.

Yaşanan kıyasıya mücadele zaman zaman ekranlarda gerginliklerin yaşanmasına neden olabiliyor. Bu gerginlikler zaman zaman şefler arasında yaşanırken zaman zaman ise yarışmacılar arasında yaşanabiliyor.

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Masterchef Yarışmasında Mücadele Devam Ediyor

Ünlü şeflerin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, şef olmak isteyen ve yemek yapmaktan keyif alan yarışmacıları kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Neredeyse haftanın her günü yayınlanmasına rağmen ekran başındakiler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.  

Her yıl yarışma yeni yarışmacılarla birlikte mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor. Zaman zaman eski yarışmacılar özlense bile yeni yarışmacılar da izleyicilerin dikkatini çektiği için bu süreç içerisinde ekran başında da hızlı bir adaptasyon süreci yaşanabiliyor. Masterchef yarışmasında ana kadro kurulmak üzere. Yarışmacılar gruplar halinde yaptıkları yarışmalarda ön plana çıkabilmek adına tüm hünerlerini sergiliyorlar. Yarışma sezonun en çok sevilen yarışmalarından olarak kabul edilince birtakım güncellemeler yapılmaya devam ediyor.

Masterchef All Star Geliyor

Masterchef yarışması için Somer Sivrioğlu yeni bir müjde verdi. Program tüm hızıyla devam ederken gelecek sezon için şimdiden hazırlıklar başladı. Masterchef yarışmasında son zamanlarda reytingler yüzleri güldürürken, reytingleri daha fazla yükseltmek isteyen yapım şirketi gelecek sezon daha farklı bir konsept uygulayacak. Yarışmada bir ilk gerçekleştirilecek ve böylece Masterchef All Star düzenlenecek.

Geçmişte iz bırakmış ve ekranlarda ilgi çeken, özlenen yarışmacıların gelecek sezon bir araya getirilmeleri planlanıyor. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları gelecek sezon için çok heyecanlandılar. Ekranlarda görmek istedikleri eski yarışmacıların kim olacağı ve ne zaman belirleneceği de merak ediliyor.