Icardi, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Gelen haberlere göre PSG'de kazandığı yıllık maaşın az fiyatına Galatasaray'da kalmak istiyor. Ancak kulübü şuan için transfere izin vermiyor.

PSG'de çanlar çalmaya başladı

Fransa basınında çıkan haberlere göre geçen sezon Burak Elmas döneminde Galatasaray'da görev yapan PSG sportif direktörü Luis Campos ve kiralık oyuncuları izleme komitesinin başına getirilen Pasquale Sensibile, dün Rennes'in PSG'yi 2-0 mağlup mağlup ettiği maçtan sonra toplantı yaptı. Messi-Neymar-Mbappe üçlüsünün 1.5 yıldır gol yollarında etkisiz olduğu tespit edildi. Bunun sebebi ise Ligue 1 ekibinin gerçek golcüsünün bulunmaması. Moting'i Bayern'e satan, Icardi'yi Galatasaray'a gönderen PSG, özellikle ceza sahası ve kale önünde bir santrfor eksikliği yaşıyor. 

Icard hazırlık kampında denmeye alınacak

PSG, önümüzdeki sezon için 1 veya 2 santrfor takviyesi yapacak. Alınan kararlara göre yeni golcü gelene kadar Icardi'nin takımdan ayrılmasına da müsade edilmeyecek. 

Sensibile performansını yakından takip ediyor

PSG'de kiralık oyuncuları izlemekle görevli olan eski Galatasaray sportif direktörü Pasquale Sensible, Arjantinli golcünün performansını yakından takip ediyor. Ligue 1'de özellikle Messi'nin olmadığı maçlarda Icardi'nin iyi bir alternatif olacağı düşünülüyor.

PSG'nin hedefindeki 2 isim var: Benzema ve Martinez

PSG, bu transfer döneminde Şampiyonlar Ligi'ni almak için kesenin ağzını açacak gibi gözüküyor. Kulübün sahibi Nasser Al-Khelaif, hücum hattına popüler bir isim transfer etmenin peşinde. İlk hedef Real Madrid'le kontrat yenilemeyen Karim Benzema ve Inter'in golcüsü Lautaro Martinez.

İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem! İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem!

Benzema'nın yüksek maaş talebi Rea Madrid Başkanı Florentino Perez'den ilk etapta kabul görmedi. Inter'de hem teknik direktör Inzaghi ile hem de taraftarla arası iyi olmayan Martinez için PSG'nin teklifi cazip geliyor.

Icardi takasla Inter'e de gidebilir

Inter, Martinez'i 70 milyon Euro'dan aşağı bırakmıyor. Fransız kulübü bu rakamı düşürmek için Icardi'yi de takasta kullanabilir. 

Mauro Icardi, Inter formasıyla 2 kez gol krallığı 2 kez de İtalya'da yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Icardi PSG'den ne kadar kazanıyor?

30 yaşındaki golcü futbolcu, Paris ekibinden senelik 6 milyon Euro maaş alıyor. Icardi'nin sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor.