Galatasaray'da Mauro Icardi sıkıntısı baş gösterdi. Eşi Wanda Nara'yla barışan ve sık sık sosyal medya hesabında İstanbul'dan story çeken Arjantinli futbolcuda düşüş dönemi başladı.

Tehlike geliyorum dedi

Icardi'nin Ümraniyespor'a 2 gol attığı maçın ertesi akşamında Wanda Nara, İstanbul'a dönüş yaptı. Arjantinli futbolcu, o tarihten bu güne kadar hiçbir maçta iyi performans sergileyemedi.

Soyunma odasında Juan Mata'dan özür diledi

Konyaspor maçında 90 dakika sahada kalan Arjantinli golcü, pek varlık gösteremedi. Sonradan oyuna giren Mata'nın attığı topları alamayan Icardi ile İspanyol futbolcu arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Soyunma odasında yaşanan gerilim tatlıya bağlandı, Icardi, Juan Mata'dan özür diledi. Golcü futbolcu, özür dilemesiyle maçta kötü oynadığını da bir nevi kabul etmiş oldu. 

Hazırlık maçlarına çıkmadı

Tümer Metin: "Rams Park'daki derbide fark yaratır" Tümer Metin: "Rams Park'daki derbide fark yaratır"

Mauro Icardi'nin sıkıntısı Antalya kampında gözlerden kaçmadı. İdmanlara düzensiz katılımı, Alanyaspor ve İstanbul maçlarında forma giymemesi kondisyon düşüklüğünü ve formsuzluğunu kaçınılmaz hale getirdi.

Galatasaray'daki geleceği Wanda Nara'ya bağlı

Yeniden eşiyle barışma kararı alan Mauro Icardi'nin geleceği için Wanda Nara'nın ikna edilmesi çok önemli. Sezon başında Icardi'nin Galatasaray'a transferinde büyük rol oynayan Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur futbolcudan önce Wanda'yı İstanbul'a getirdi. Hem kendisini hem de çocuklarını İstanbul'da iyi bir yaşam konusunda ikna etmeyi başardı. Ondan sonra Icardi İstanbul'a gelerek Galatasaray'a imza attı.

Mauro Icardi'nin Galatasaray performansı

Galatasaray formasıyla 15 resmi maça çıkan Mauro Icardi, bu maçlarda 9 gol atıp 6 asistlik katkı sağladı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Icardi, Sarı-kırmızılı takımdan yıllık 750 bin Euro maaş alıyor.

Wanda Nara'ya 1 milyon Euro

Galatasaray'ın bu transferde Icardi'ye verilen 750 bin Euro'luk maaşın dışında eşi ve menajerliğini yürüten Wanda Nara'ya 1 milyon Euro komisyon verdiği belirtildi.

Serie A kulüpleri peşinde

PSG'yle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Icardi'ye başta Inter ve Milan olmak üzere birkaç Serie A kulübü peşine takıldı. Arjantinli futbolcu, İtalya Ligi'nde 2 kez yılın futbolcusu ödülüne layık görülmüştü.

Milli Takım performansı

Arjantin Milli Takımı'yla sadece 8 maçta forma giyen 30 yaşındaki golcü 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.