Icardi, Arjantin’in “Huysuz Virjin”’i Moria Casan tarafından “Mauro Icardi için her delik bir pançodur. O genç bir çocuk ve ilahi olan bu kadınla evlendi, o bir kraliçe, ona o muhteşem evi inşa etti, ama çocuk başka deneyimler istiyor olmalı ” ifadeleriyle ağır şekilde töhmet altında bırakıldı.

30 yaşındaki golcü, hakkında çıkan suçlamalara cevap verdi.

* Tekrar ediyorum. Siz ve tüm dünya sakin olsun. Asla sadakatsiz olmadım. Bir ilişkim olduğu sürece asla olmayacağım. Eğer bu kadar çok kanıtın varsa ya da sana gönderirlerse, onları yayınlamana izin veriyorum. Bu yüzden seni alenen yalancı ilan edeceğim.

* Açıklığa kavuşturmama izin verin. Hayatımda istediğimi her şeyi yaptım. İstemediğim hiç bir  şeyi de yapmadım. Her zaman her şeye ve herkese meydan okudum. Beceremedim de. Çünkü bir itaatkar veya kamufle edilmiş bir hıyar değilim.

* Beni tanıyan WN (Wanda Nara) sana söyleyebilir. Kibirli, sevimsiz, gururlu ve bencil sıfatları bana daha çok yakışıyor. Özellikle tanımadığım insanlara… 

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

* 10 yıldır aynı kadınla birlikteyim ve asla başka bir kadınla birlikte olmadım. Bekar olana kadar da olmayacağım... 
Bu arada eski bir Inter oyuncusu olan Icardi, Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde ”Ve eğer cehennemi sevmiyorsanız, şeytanla flört etmeyin” mesajı yayımladı.