Icardi, karşılaşmadan sonra taraftarı alkışlamadan direkt soyunma odasına yöneldi ve kafalarda soru işaretleri bıraktırdı.

EŞİ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR

Yıldız futbolcunun eşi Wanda Nara, ABD'deki futbol kulüpleriyle Nisan ayından beri transfer görüşmeleri yapıyor. Icardi ve Wanda, işlerini burada büyütmek adına sürekli planlar içerisinde.

GALATASARAY 25 MİLYON EURO'YA BIRAKACAK

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün iddiasına göre Sarı-kırmızılılar, Icardi için 20 ila 25 milyon Euro arası bonservis teklifi gelirse transfere onay verecek.

FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜ

Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarına bağlı bir aile babası. Wanda, kendisine lösemi teşhisi konulduğu ilk zamanlarda Arjantinli golcünün futbolu bırakmayı bile göze aldığını itiraf etmişti.

Sarı-kırmızılı yetkililer, 31 yaşındaki yıldız futbolcuyla ilgili hem mali hem de sportif boyutunu düşündükten sonra yaz transfer döneminde net bir karar verecek.

İDMANSIZLIK GÖZE ÇARPTI

Icardi'nin son 1-2 ayda idmanlara katılmaması diğer futbolculara da sirayet etti. Özellikle Fenerbahçe derbisinden önce yapılan son antrenmanlarda bazı yabancı oyuncuların Icardi'yi bahane ederek idmanları aksattığı iddia edildi.