Leotta'nın Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'la da ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

Arjantin’den Radio Mitre’nin iddiasına göre Mauro Icardi, chat line for men, tekrar tekrar karısıyla alevi yakmak istediğini gösterdi. Ancak birkaç reddedilmeden sonra oyuncu yeni ufuklar aramayı seçti. İstanbul'daki hayatınan memnun olan yıldız futbolcu, sosyal ağlar üzerinden ünlü bir modelin gönderilerine dikkat çeken bazı "beğeniler" bıraktı. O iddialara göre golcü futbolcunun radarında Diletta Leotta var. Güney Amerika basını, ikilinin birkaç gündür görüşme halinde olduğunu yazdı.

LEOTTA'NIN 8 MİLYON'DAN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR

Diletta Leotta'nın kişisel Instagram hesabında sadece forvet oyuncusu değil, Wanda Nara da dahil olmak üzere 8 milyondan fazla takipçisi var. 

FUTBOL İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Leotta, sosyal ağlarında futbol stadyumlarındaki çalışmaları, bazı giyim markalarına yönelik özenli bakışları ve ayrıca sunuculuğunu yaptığı radyo programının mikrofonunun arkasındaki bazı fotoğraflar hakkında birçok içerik yayınladı. Diletta Leotta'nın şüphesiz Mauro Icardi'nin ilgisini çekmeyi başaran birçok özelliği var. 

Diletta Leotta’nın eski sevgilisi oyuncu Can Yaman’dı. Bir süredir de Beşiktaş’ın eski kalecisi Loris Karius ile ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

DİLETTA LEOTTA KİMDİR?

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Giulia Diletta Leotta 27 yaşında, 1.75 boyunda İtalyan televizyon sunucusudur. 2018-2019 sezonunda DAZN kanalı için Serie A yayınlarına demir attı. Leotta, Serie B maçlarında Sky Sport kanalında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar yaptı. Diletta Leotta ropörtajında;

"Gazetecilik çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir işti. Arkadaşlarımla maçların ardından kendi aramızda röportaj yapardık.

Çok iyi oyuncuların dışında Jose Mourinho ve Carlo Ancelotti gibi teknik direktörler ile tanışma imkanım oldu.

(Radio Mitre)