Mehmet Ayan, Süheyl Batum cephesinin ciddi projelerle seçime girdiğini söyledi.

"ÇOK GÜÇLÜ İSİMLER VAR"

"Batum'un ekibinde camianın yakından tanıdığı ve kasa kolaylığı sağlayacak ciddi isimler var. Bu anlamda Ünal Aysal, Alp Yalman, Rezan Epözdemir ve Mete İkiz ekipte. Sadece 320 milyon TL de amatör branşlara bağış yapacaklar. Bana göre büyük bir para. Amatör branşlarla ilgili sorunlar tabiri caizse ayak altından kalkacak. Tüm odak futbola sağlanacak."

"ELEŞTİRİLER KARŞILIĞINI BULDU"

"Florya, Mecidiyeköy ve Kemerburgaz projeleriyle ilgili yapılan eleştiriler karşılığını buldu diyebilirim. Çünkü yaptıkları lansmanlarda topladıkları kalabalık sayısı bir hayli yüksek."

"TRANSFERLER DE ELEŞTİRİ KONUSU"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"Mesela camianın projeler dışında hedefindeki bir diğer hususta transferler de eleştiri konusu haline geldi. Icardi'nin maaşı, Ziyech, Zaha, Ndombele ve Aurier gibi isimlere harcanan meblağlar gerçekten can sıktı. Bakıyoruz Galatasaray halen geçen senenin kadrosuyla yoluna devam ediyor. Bu sezon Kaan, Kerem Demirbay ve Sanchez dışında büyük katkı aldığı futbolcu sayısı çok az. Batum cephesi eleştirilerini buradan da yürütüyor." şeklinde konuştu.