Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

Kırmızılı-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın yerine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza ile önümüzdeki sezondan başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GALATASARAY'DAN YALÇIN'A MESAJ GİTTİ

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum cephesinin aracılar vesilesiyle 51 yaşındaki teknik adama 'Bizden haber bekle' mesajı gönderdiği iddia edildi.

Söz konusu sürede Batum Başkan seçilirse Okan Buruk'la yola devam etmeyi düşünüyor ancak Konya'da şampiyonluğun kaçması durumunda taraftarlar tüm eleştiri oklarını Buruk'a çevirecek. 69 yaşındaki Başkan adayının listesindeki isimler her ihtimali hesap ettiği için şimdiden B planını hazır tutma arayışına girdiler.

AYSAL'IN SÖZLERİ SİNYAL VERDİ

Süheyl Batum'un Sportif A.Ş listesinde yer alan eski Başkan Ünal Aysal, Habertürk'te çok konuşulacak sözlere yer verdi.

Moderatör Kübra Par, "Fatih Terim'i gönderen Başkan olarak anılıyorsunuz, aynısı Okan Buruk'da olursa o da aynı kaderi yaşar mı?" sorusu yöneltti. Aysal ise "Söz konusu olaylar gerçekleşirse evet yaşarız." dedi.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE KAPILARI KAPANDI

Serdar Topraktepe ile Türkiye Kupası sevinci yaşayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın geri planda kaldı. Bazı yöneticiler Yalçın'ın yerine Jose Mourinho ve Şenol Güneş isimlerini ortaya atmıştı. Bir kesim de Topraktepe'ye şans verilmesini istiyor.

Fenerbahçe'nin Rams Park'da elde ettiği derbi galibiyeti de İsmail Kartal'a büyük artı yazdı. Geçen sene Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda Ahmet Ketenci ve birkaç yönetici Sergen Yalçın'ı istedi ancak Ali Koç'a diş geçiremediler. Aynı Ali Koç dün yapmış olduğu basın toplantısında herhangi bir yabancı hocayla görüşmediğini ve Kartal'la yola devam edeceğinin sinyallerini verdi.