Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan deneyimli yöneticinin sözleri...

"100. yıl şampiyonluğunun artık geleceğine gerçekten inandım"

"Bu konuda oyuncularımızın gösterdiği kazanma ruhu ve azmi için hepsine teşekkür ederim. Bu hırsı gördükten sonra, 100. yıl şampiyonluğunun artık Galatasaray'a geleceğine gerçekten inandım" dedi.

Dursun Özbek'i gerek konular: "Casus kim?" Dursun Özbek'i gerek konular: "Casus kim?"

"Bir sene sonra temel atılabilir"

Galatasaray'ın NEF Stadı'nın bulunduğu yerde yapmayı planladığı spor kompleksi için ise Mehmet Cibara, "Bir sene sonra temeli atılabilir. O kadar kolay değil. Her şubeye hizmet verecek. Her şubenin teknik heyeti ve yetkilileriyle tek tek görüşülecek, onların talepleri doğrultusunda proje şekillenecek."

"Mart ayında inşaat çalışmaları başlar"

"Sanırım önümüzdeki yıl, mart ayında inşaat çalışmaları başlar. Şu anda mimari projeler üzerinde çalışılıyor. 12 kişilik bir tane büyük salon, ondan sonra Vadi İstanbul'a bakan kısımda 3 tane daha, seyirci kapasiteleri değişik salon daha olacak. Kadın basketbol, kadın voleybol ve tekerlekli sandalye basketbol takımları için. İki tane yüzme havuzu olacak."

"Altyapı tesisleri ve amatör şubeler için kamp tesisleri olacak"

"Bir tanesi 50 metre 12 boyutları, bir tanesi de bizim yeni kurulan şubemiz otist çocuklarımız için olacak. Onun haricinde oyuncularımızın kalabileceği konaklama yerleri olacak. Altyapı tesisleri ve amatör şubeler için kamp tesisleri olacak. Divan kurulu, hatta genel kurullarınızı yapacağımız güzel bir salon da buna ilave edeceğiz" şeklinde konuştu.