Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol'un öne çıkan Galatasaray yorumları...

"BUNLAR ZOR KARARLAR"

"Bazı transferler 'Aldık oynatacağız artık' mantığıyla oldu ama Okan Hoca sıkıntıları anında giderdi. Benim için büyük hayal kırıklığı Angelino oldu. Onu sildi. Zaha ve Tete'yi kenara attı. Ndombele'yi görmedi bile. Bunlar çok zor kararlar. Bu isimlere mahkum kalabilirsin bir çok krizleri çok iyi yönetti. Benim oğlum bile Ndombele'nin Galatasaray'a transferinde heyecanlanmıştı ama öyle olmadı. Okan Hoca, Vecino'yu istemişti."

"ERDEN TİMUR'UN SUFİ TARAFI VAR"

Kopenhag teknik direktöründen Elias Jelert'e veda mesajı Kopenhag teknik direktöründen Elias Jelert'e veda mesajı

"Galatasaray'ın takıldığı maçlar oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Kupa, puan kayıpları vs ama hiçbir zaman kriz oluşmadı. Erden Timur'un futbolcularla kurduğu duygusal ve ruhani bağ da burada önemliydi. Ruhani bağ derken sufi tarafı da var. Icardi'nin açıklamalarında bunu görüyoruz. Hocasını sırtına alıyor. Bunlar önemliydi."

"BELKİ DE 10 MAÇ CEZA ALACAKTI"

"Mert Hakan'ın hareketlerini veya çıkardığı yangını normal sakin bir futbolcu yapsaydı belki de 10 maç ceza alacaktı. Kayserispor maçında takımını yaktın. Fred Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Ama Fenerbahçe şampiyon olsaydı bugün kral ilan edilecekti. Şimdi yeni Emre Belözoğlu olarak dillendiriliyor. Bence sözleşmesi uzatılmamalı. Milli Takıma alınmadı neden alınmadı der misin? Demek ki iyi değilsin."

ICARDİ'NİN ALİ KOÇ FORMASI

"Icardi'nin Ali Koç formasını giymesi normal bir şey. Küfür, hakaret olmadığı sürece ben okeyim. Sosyal medyadaki atışmalara ise katılmıyorum. Çok düşük seviye."

"OKAN BURUK FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRSA..."

"Fenerbahçe yönetimi sorun yönetmeyi bilmiyor. Okan Buruk da Fenerbahçe'yi çalıştırsa belki o da aynı sıkıntıları yaşayacaktı. Ali Koç'un bu sene de idare anlamında hataları oldu. Sükunetle davranmadılar."

SEZONUN ALTIN 11'İ

Galatasaray'da bu sezonun en iyi 3 futbolcusu:

1- Icardi

2- Barış Alper

3- Mertens