Mehmet Demirkol'un öne çıkan derbi tespitleri şöyle...

"FENERBAHÇE'YE ÜSTÜNLÜK SAĞLIYOR"

"Galatasaray bekleyen, kapanan rakiplere karşı zorlanıyor. Barış Alper ve Kerem Demirbay riskli tercihlerdi ama sahada kaldıkları sürede iyi performans gösterdiler. Galatasaray'ın orta saha 3'lüsü Fenerbahçe'ye üstünlük sağlıyor."

"YAYINCI KURULUŞ REZALET"

"Derbide yayıncı kuruluş rezaletti. Mertens şut çekiyor top korner bayrağına çarpıyor onu bile gösteremediler. Türkiye'de yönetmen mi bitti Arabistan'dan adam getiriyorsunuz? Ben sana 10 tane yönetmen sayarım ülkemizden. Arabistan'dan yönetmen getiriyorsanız oradan da hakem getirin o zaman."

"KIRMIZI KART VE PENALTI!"

"Pozisyonu iki açıdan gördük. Djiku, Icardi'ye vuruyor. Pozisyon kırmızı kart ve penaltı. Neden böyle bir hareket yaptı anlam veremiyorsun."

SÜPER KUPA YORUMU

Tolunay Kafkas'tan Okan Buruk göndermesi: "Kimse yok!" Tolunay Kafkas'tan Okan Buruk göndermesi: "Kimse yok!"

"Fenerbahçe oyununu değiştirmeyecektir. İsmail Kartal daha kontrollü çıkacaktır. Okan Buruk da 1-2 ufak değişikliklerle kendi oyununu devam ettirecektir. Bu sezon hemen hemen her maçı bu anlayışta oynadılar."

"MAÇIN ADAMI KEREM DEMİRBAY"

"Derbide maçın adamı Kerem Demirbay diyebiliriz. Fark yarattı, Galatasaray'ın topu almasında net bir rolü vardı." şeklinde konuştu.