Uğur Meleke'nin yorumları şöyle:

"SÜPER LİG'E DEĞER KATAR"

G.Saray’ın henüz Serie A’da oynamadan İtalya Milli Takımı’na çağırılacak kadar büyük bir yetenek olan Nicolo Zaniolo’yu 23’ünde transfer etmesi heyecan verici. Eğer Zaniolo’nun yanına Rusya’nın en değerli genç oyuncusu Arsen Zakharyan’ı da eklerlerse bu vizyon sadece Galatasaray’a değil, Spor Toto Süper Lig’e de değer katar.

Levent Tüzemen'in değerlendirmeleri:

"İHTİYAÇ TRANSFERİ"

Galatasaray'ın yeni transferleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

"Zaniolo, Adekugbe ve Kaan Ayhan önemli transferler... Ancak ihtiyaç transferi Adekugbe oldu."

"HÜCUMU EN GÜÇLÜ İSİM"

"Adekugbe, Türkiye'deki yabancılar içerisinde hücum gücü en güçlü sol bek... Adekugbe'nin katılımıyla, Galatasaray kenarlardan hem hızlı hücum edecek hem de hücumda zenginleşecek, Icardi de kafa vuruşları için kenarlardan istediği ortaları alacaktır."

Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

"JOKER GİBİ İHTİYACI KARŞILAYACAK"

"Kaan Ayhan homojen bir oyuncu. Sağ, stoper ve ön libero oynayabiliyor. Galatasaray'ın duran toplarında da çok iyi yükseldiği için kafa vuruşlarıyla gole katkı sağlar. Okan hoca artık yerli oyuncu, arayışlarına gelmeyecek, Kaan Ayhan joker gibi ihtiyacı karşılayacak."

"RASHICA'NIN YERİNE OYNAYACAK"

Galatasaray, Zaniolo'yu neden aldı?

"Genç, yetenekli, hızlı, çalım becerisi yüksek, sadece gol pasını üreten, skora da etki eden bir oyuncu... Okan Buruk'un sakatlık yaşadıktan sonra Rashica'nın ortaya koyduğu performanstan memnun olmadığını biliyorum. Zaniolo kanatlarda da oynayabilen bir yıldız... Rashica'nın yerine İtalyan oyuncu forma giyecek. Mertens yorulduğunda o bölgede de görev yapma özelliği olan Zaniolo, Icardi'nin daha verimli oynamasını sağlayacak. Hatta Arjantin-İtalyan işbirliğinden Galatasaray çok daha fazla pozisyon üretip, goller bulabilecek."