Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri aktardı. Çınar, önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanacağını kaydetti.

"Galatasaray, Cuma günü açık arttırma yapacak. Geceye büyük ihtimalle Volkan Demirel ve Gökhan Zan da katılacak. Toplanan gelir, deprem bölgesine gidecek."

"Sarı-kırmızılılar, Haji Wright transferi için son güne kadar uğraş verdi. 4 milyon euro + iki kiralık oyuncu önerdi. Antalyaspor, 8 milyon eurodan aşağı inmedi." 

"Mertens'e Ocak ayında Çin'den teklifler vardı ancak takımdan ayrılmak istemedi. İstanbul'da çok mutlu. 3 maç daha forma giymesi halinde sözleşmesi otomatik olarak uzayacak."

"Abdülkerim, Kerem, Barış Alper, Berkan ve Yunus, milli takımın geniş kadrosunda kendilerine yer buldular En az dört futbolcunun milli takıma davet edilmesini bekliyorum. Bu isimler arasında Kaan Ayhan'da var."

"Yaz transfer döneminde Andrea Belotti, yine gündeme gelecek. Okan Buruk'un beğendiği futbolculardan. Galatasaray, sezon sonu için Belçika Ligi'nde forma giyen bir golcü ile temas kurdu. Bunu da belirtelim. Sezon sonunda onunla da ilgili gelişmeler olabilir."

Ahmet Çakar: "Okan Buruk o hakemi tırmalardı..." Ahmet Çakar: "Okan Buruk o hakemi tırmalardı..."

"Sakatlığı yüzde 100 geçmeyen Muslera, Kasımpaşa maçında oynamayacak. Mertens'in de riske edileceğini sanmıyorum."

"Sarı-kırmızılı takımın Kasımpaşa maçı muhtemel 11'i: Okan, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens (Mata), Kerem, Icardi." 

"Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus, lider olduğu ilk haftalarda ne hakemler hakkında konuştu, ne futbol dışına çıkmıştı. Şimdi, 6 puan geriye düştü. Bu açıklama, Jorge Jesus'a yakışmıyor."