Metin Öztürk; seçim, transfer ve Ankaragücünün stadıyla ilgili gelen soruları cevapladı.

DURSUN ÖZBEK DEVAM EDECEK Mİ?

"Galatasaray'da seçim vardır, öyle başka kulüpler gibi başarısız olursanız kalamıyorsunuz. Başarısız olunca paketleyip gönderiyorlar. Galatasaray'da 2. olmak başarısızlık. Dursun Özbek eğer şampiyonluk gelirse eminim devam edecek."

"SORUN PARASIZLIK DEĞİL, PARA"

"Galatasaray'da şu an en büyük sorun parasızlık değil para. 'Bu kadar parayı ne yapacaksınız? Neden borçları erken ödüyorsunuz?' diye eleştirildik. Tüm borcu ödeyip Mayıs ayında Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmayı planlıyoruz."

"HEPİMİZİN HEDEFLERİ BÜYÜK"

"Bu transferler yapılmasa da Galatasaray'ın eksikleri yoktu. 11 kişi varsa Galatasaray tamamdır. Okan Hocamızın, Galatasaray'ın, başkanımızın, hepimizin hedefleri büyük. Bizden üç transfer istendi. Üçü de gerçekleştirildi."

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..." Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..."

"ERDEN TİMUR'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Almak kadar satmak maharettir. Sadece başkanımıza değil Sayın Erden Timur'a da teşekkür ediyorum. Sacha Boey transferinin o rakamlara gelmesinde kendisinin emeği çok büyük. Boey parasının yarısı geldi, diğer yarısı da 1-2 ay içerisinde geliyor."

8-10 NUMARA TRANSFERİ

"Şahsi olarak sorarsanız eldeki takımdan çok memnunum. Bu takımın şampiyonluk kazanacağını, Avrupa'da finale kadar gideceğini düşünüyorum." 

ERYAMAN STADI'NIN ZEMİNİ

"Patates tarlası bile daha düzgündür. TFF'nin Ankaragücü sahası düzelmeden hiçbir takımın maçını orada oynatmaması lazım."

KEMERBURGAZ'DA SON DURUM

"Kemerburgaz'da iki tane sahayı GSYİAD yapıyor. Tahminimce 6 hafta sonra takım oraya geçilebilir hale gelir." ifadelerini kullandı.

(Taktik Mania)