Sarı-kırmızılılar, sağ bek konusunda İtalya'da Sassuolo forması giyen milli futbolcu için çalışmalara başladı.

5 MİLYON EUROYA ÇIKACAK

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, yeniden şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için startı verdi. 23 yaşındaki Mert Müldür için İtalyan ekibiyle pazarlığa oturacak olan Cim-Bom'da bu transfer için kesenin ağzı açıldı. 2024'e kadar Sassuolo ile kontratı bulunan yetenekli futbolcu için bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'da kale ve savunma hattının yabancılardan oluşması nedeniyle bu bölgede kısmi olarak yerlileştirme hamlesi düşünülüyor. Bu nedenle sağ ve sol bek oynayabilen Mert Müldür'ün transferinin büyük avantaj yaratacağı düşünülüyor. Okan Buruk'un da Mert Müldür transferini çok önemsediği bildirildi. Cim-Bom, Mert Müldür olmazsa, Kayserispor'dan Onur Bulut'a yönelecek.

ONUR BULUT İÇİN KRİTİK HAFTA

Ümit Karan: "Yalanlarla insanları kandırmayın!" Ümit Karan: "Yalanlarla insanları kandırmayın!"

Galatasaray, Kayserispor forması giyen Onur Bulut için ısrarını sürdürüyor.

Yabancılardan kurulu sağ beke yerli takviyesi kararı alan ve 28 yaşındaki futbolcu için Kayserispor ile temasa geçen Galatasaray, şimdi de istenilen 2.5 milyon euro'luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor. Galatasaray, önümüzdeki hafta transferi sonuçlandırmak itiyor.

Geride kalan sezonda sergilediği performansla dikkat çeken Onur Bulut'un adı transferde Trabzonspor ile de geçiyor.

(Milliyet / Nevzat Dindar)