Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Konuşma esnasında gözleri dolan ve duygusal bir konuşma gerçekleştiren Mısırlı oyuncu, yaptığı açıklamada, “Takımı, taraftarları ve teknik ekibi özleyeceğim. 1 yıllığına Nantes’a gidiyorum. Satın alma opsiyonları var. Kendim ve Galatasaray için en iyisini diliyorum. Umarım Galatasaray kupalar kazanmayı başarır” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARDAN 'BEDAVAYA GÖNDERSEYDİNİZ' TEPKİSİ 

Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonuyla Nantes'a kiralanmasının ardından Mısır basının Zamalek ve Galatasaray arasındaki sözleşmenin detaylarını yayınladı. Sözleşmede "Oyuncunun üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda transferden elde edilen net kârın yüzde 15'lik dilimi Zamalek'e ödenir" maddesi yer alıyor.

Mostafa Mohamedin sözleşmesi ortaya çıktı taraftarlar Erden Timuru bombaladı Bedavaya...

Filgoal'de yer alan habere göre Galatasaray, satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda Mostafa Mohamed transferinden toplamda 6 milyon euro gelir elde edecek. Güncel kur fiyatlarına göre Zamalek bu transferden 11 bin 118 dolar kazanacak.

Haberde bu rakamların gelecek yılki kur fiyatlarına göre değişkenlik gösterebileceği vurgulandı. Ayrıca sözleşme İngilizce olarak yazıldığı için başka bir dile çevrilmesi durumunda esas alınacak orjinal sözleşmenin İngilizce yazılan sözleşme olacağı belirlendi.

(Filgoal)