Olimpiu Morutan, Pisa forması altında Serie B’de çıktığı 16 maçta dikkatleri çekmeyi başardı.

HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR

23 yaşındaki oyuncu; şu ana kadar 4 gol, 7 asistlik skor katkısı sağladı. Pisa, şu anda ligde 5. sırada yer alıyor. Play-Off potasında bulunan İtalyan ekibinin sezon sonuna kadar Serie A mücadelesinin içinde olması bekleniyor.

TORİNO, MORUTAN'I TRANSFER LİSTESİNE ALDI

Morutan’ın Pisa forması altında sergilediği performans, Serie A’dan Torino’nun da ilgisini çekmiş durumda. Düşük maliyetli, maksimum verim alınabilecek isimler adına gözünü Serie B’ye çeviren Torino, Morutan’ı öncelikli hedef olarak belirledi.

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

TAKIM ARKADAŞIYLA GİDEBİLİR

Tuttosport’un haberine göre Torino, Pisa forması giyen Idrissa Toure ile de ilgileniyor. Toure, geçtiğimiz yaz Juventus’tan Pisa’ya transfer olmuştu. Fakat Torino’nun Pisa’dan bir diğer öncelikli hedefi de Olimpiu Morutan… Toure ve Morutan ikilisini kadroya katmak isteyen Torino, Morutan’ın Galatasaray’dan kiralık olma durumunu çözüme kavuşturmak istiyor.

EMİRHAN'LA TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

Torino’nun devre arasında Emirhan İlkhan’ı kiralık olarak göndermesi gündemdeydi. Fakat İtalyan ekibinde orta saha oyuncularının yaşadığı sakatlık problemleri ilk etapta kiralanmaları düşünülen Emirhan İlkhan ve Michel Adopo konusundaki kararları değiştirdi. İki ismin takımda kalması gündemdeyken Toure ve Morutan’ın da takviye olarak takıma dahil edilmeleri muhtemel…

(Tuttuspor / Fanatik)