Gelecek planlamasından takım arkadaşlarına, teknik direktör Domenec Torrent'ten transfer söylentilerine kadar birçok konuda açıklama yapan Mısırlı futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili de dikkat çeken gerçeği açıkladı.

"TERİM'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem! İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem!

Terim'in transferinde etkili olduğunu ifade eden Mısırlı yıldız, "Fatih Terim benim için gerçek bir efsane ve imparator. Ondan çok şey öğrendim, aramız da çok iyiydi. Ayrılmasına çok üzüldüm. Onunla uzun yıllar devam etmek isterdim. Kısmet olmadı" sözlerini kullandı.

"EMRE BELÖZOĞLU ARADI"

Galatasaray'a gelmeden önce Fenerbahçe'nin gündemindeydim. 8 ay önce kadar Fenerbahçe Sportif Direktörü Belözoğlu beni aramıştı. O zaman Zamalek beni bırakmak istemedi. Afrika Kupası da vardı. Gelişme de olmadı. Emre Belözoğlu ile Galatasaray'a geldikten sonra hiç görüşmedim.

"TRABZON ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. İçerde ve dışarda kaybetmedi. İyi futbol oynadılar. Şampiyonluğu çok net hak ettiklerini söyleyebilirim. Onları kutluyorum. Bizim maçlarımızda da gerçekten iyi oynadılar.

"TORRENT'E ZAMAN LAZIM"

Torrent çok iyi bir hoca, geleli kısa süre oldu. Bu gibi durumlarda yeni gelen teknik adamlara uzun vadede bakılmalı. Kendisini ispat etmesi için çalışıyor. Önce teknik adam sonra başkanlık süreci bizi etkilemedi. Profesyonel futbolcuyuz, işimizi yapmak zorundayız. Bunların bize etki etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

"SALAH G.SARAY'I TAKİP EDİYOR"

Salah ile oynamak benim için büyük şeref. Oynadığım maçları o da takip ediyor. Ara ara maçlarımız için yorum bile yapıyoruz. Onunla iyi arkadaşlığımız ve diyaloğumuz var. Sakin bir oyuncu ama ciddi bir kişilik. Bazen aramızda şakalar oluyor. Mesela takım otobüsündeyiz. Benim ve herkesin beğendiği şarkıyı Salah beğenmiyor ve şarkıyı hemen kapattırıyor.

(Fotomaç)