Sancak, Yunus Akgün'ü yeniden kadroya katmak istediklerini ifade etti.

"YUNUS AKGÜN'E TEKLİF GELDİ, VERMEDİLER"

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

"Bir Yunus Akgün vakası yaşadık. Keşke satın alma opsiyonu koysaydık. Biz aldık, parlattık, Galatasaray'a gitti. Yurt dışından teklif geldi, vermediler. Orada da oynayamadı."

"DURSUN BAŞKAN SÖYLEDİM, VERMEDİ AMA KONUŞACAĞIZ"

"Geçen Dursun Özbek Başkan'a 'Bana ver, gerekirse bonservisinin %70'i senin olsun. Ver, ben oynatayım, parlatalım, tekrar satarsın' dedim. Vermedi ama konuşacağız."

"HULK'U İSTEDİK"

"Geçen sene devre arasında Hulk'u almak istedik. Gelseydi belki şu anda 2. ya da 3. olabilirdik. Şampiyon oluruz demem ama en azından 2. olabilme ihtimalimiz vardı. Çünkü biz santrforda sıkıntı yaşadık."

MONTELLA'NIN GELECEĞİ

"Montella 7-8 hafta önce, "Bir bakalım, sezon sonu olsun bakalım" deyince üstelemedim. Şu anda bana sorduklarında da sezon sonu bakarız diyorum. Kalırsa ne ala, kalmazsa keyfi bilir. Kimse için ağlayacak halimiz yok. Peşinde koşacak halimiz yok. Devam etmesini arzu ederiz. Ama etmezse de dünyanın sonu değil. Alternatiflerm vardır. Hoca iyi bir adım, eksikleri var mı, var. Ben eleştiriyorum. Bazen değişikliklerde yanlış yaptığında söylüyorum. Galatasaray maçında 86. dakikada 0-0, sen kalkıyorsun orta sahadan oyuncu çıkartıp 5'li defansa geçince golü yersin. Golü de yedik, 2-0 kaybettik. Buna benzer maçlar var. Ama buna rağmen kalmak isterse, biz arzu ediyoruz. Ama kalkıp ağlayacak halimiz de yok. Benimle yürümek isteyen herkesle yürürüm ama bizim şartlarımızla. Kulübün menfaatleri çerçevesinde kim bizimle yürümek istiyorsa, biz yürürüz."