Bugün 34 yaşına giren ve kaval kemiğinden ameliyat olan, Fernando Muslera’dan ilk açıklama geldi. Galatasaraylı taraftarları coşturacak ifadeler kullandı. 

AM 970 Radyo kanalında yayımlanan La Oral Deportivo programına ameliyatını anlattı. Muslera, “Her şey çok iyi gitti. İyileşmek için ilk adımlarımı attım. Ameliyattan 5 saat sonra doktorlar beni yürüyüşe çıkardı. Birkaç adım attım. Bu şekilde iyileşeceğim. Sağ bacağımdaki ağrıyı engelleyen bir epidural var. İki veya üç gün içinde ağrı kaybolacak. Sonrasında yavaş yavaş yürüyebileceğim.” açıklaması yaptı.

MUSLERA HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada Muslera kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Uruguaylı oyuncu, “Bu zor zamanda bana gösterdikleri büyük sevgi için herkese teşekkür ederim. Birçok insandan (tanıdığım/tanımadığım) mesajlar almak gerçekten büyük bir onur. Operasyonla yüzleşmek ve doğum günümün tadını çıkarmak için bana büyük güç verdiler! Her zaman yanımda olan eşim ve erkek kardeşim çocuklarım, burada olamayan abim ve kız kardeşime, kayınvalidem, ailem, arkadaşlarım, gazeteciler, antrenörler, meslektaşlarıma teşekkür ederim. Adını unuttuğum birisi varsa özür dilerim. Doktorum ve tüm ekibine yaptığı büyük iş için teşekkürler. Koşulsuz destek için Galatasaray'a, başkanımıza, meslektaşlarımıza. Teşekkür ederim” dedi.

Fotomaç