Uruguaylı kalecinin MR sonucu belli oldu.

"KISMİ ÇÖKME TESPİT EDİLDİ"

Yapılan açıklamada; "Kaptanımız Fernando Muslera’nın sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir. (Navicular İmpaksiyon)" ifadelerine yer verildi.

Servet Yardımcı'dan Galatasaraylıları kızdıran hamle! Servet Yardımcı'dan Galatasaraylıları kızdıran hamle!

3 MAÇ KAÇIRACAK

GS TV'den belirtilen habere göre deneyimli eldiven, Gaziantep (d), Kasımpaşa ve Konyaspor (d) maçlarında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA SAHADA

Fernando Muslera'nın 1 Mart'ta Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasındaki Başakşehir mücadelesinde sahada olması bekleniyor.

OKAN KOCUK: "BU GALİBİYETİ MUSLERA'YA ARMAĞAN EDİYORUM"

Trabzonspor galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Kocuk, “Öncelikle Nando’ya geçmiş olsun diliyorum. Hiç kimse sakatlık olsun istemez. Ben de böyle bir şekilde kaleye geçmek istemezdim ama tabii Galatasaray burada önemli olan. Bayrağı ondan teslim aldım ve görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Durumunu bilmiyorum umarım önemli bir şeyi yoktur. Muslera, Galatasaray için önemli bir oyuncu. Bugün sahadan galibiyetle ayrıldık, çok mutluyum, bu galibiyeti de Muslera’ya armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.