Derbi öncesi alınan 3 puanın değerli olduğunu vurgulayan Necati Ateş, ikinci yarıda Sarı-kırmızılıların oyundan düştüğünü söyledi.

"ANKARAGÜCÜ 3-4 NET POZİSYON HARCADI"

"Ankaragücü'nün maçı koparabilecek veya beraberliği yakalayabilecek 3-4 tane net pozisyonu var. Galatasaray bu kadar pozisyon vermiyordu normalde. Çok fazla kırılma anı var maçta."

"İKİNCİ YARI TAMAMEN TOPU VERDİ"

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

"Ali Sowe'un pozisyonu gol olsa maç çok farklı olabilirdi tabii ama çok uzun bir süre kalmış olacaktı yine. Bana garip gelen bu kadar taraftarın önünde ilk yarıda galibiyet için elinden geleni yapan, ikinci yarıda ise topu rakibe veren bir Galatasaray vardı."

"AKILLAR DERBİDEYDİ"

"İkinci yarı itibarıyla Galatasaray direkt olarak Fenerbahçe maçını düşünmeye başlamış gibiydi. Bugün istatistiklere baktığınızda denk oranlar göreceksiniz. Galatasaray ilk yarıların ve ikinci yarıların sonlarını kötü oynuyor ancak bugün ikinci yarıyı komple çok kötü oynadı."

OYUNCU PERFORMANSLARI

"Sacha Boey'un yokluğu takım için çok önemli, bence ligin en iyi sağ beki şu anda. Gomis'in golü beni hiç şaşırtmadı çünkü o çok kaliteli bir golcü. Barış'ın da bu kadar çalıştıktan sonra bir şeyler başarmaya başlaması önemli. Ancak bazen tercihlerde hata yapıyor."

(TRT Spor)