Fanatik'ten Yakup Çınar, Galatasaray - Beşiktaş derbisi sonrasında alınan çarpıcı kararı duyurdu.

"TOP TOPLAYICI, MİLLİ TAKIM OYUNCUSU 2 MAÇ CEZA ALDI"

"Top toplayıcı, 15 yaşında ve milli takım oyuncusu. (Mert Efe Batmaz) Topu vermemesi nedeniyle 2 maç ceza aldı. Eğer ki bu oyuncu ceza alıyorsa Tayfur Bingöl'ün de yüzde 100 ceza alması gerekiyor. Tayfur, ciddi şekilde top toplayıcıyı itiyor."

MERT EFE BATMAZ KİMDİR?

Galatasaray U16 takımının formasını giyen genç futbolcu, 10 numara bölgesinde forma terletiyor.

Zaman zaman sol kanat bölgesinde de oynayan Mert Efe, sağ ayağını kullanmaktardır.

NİHAT KAHVECİ'DEN ELEŞTİRİ

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

Tayfur Bingöl'ün top istediği top toplayıcı çocuğu itmesine Nihat Kahveci'den eleştiri geldi. Kahveci "Beni en çok üzen; O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. Beş saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" dedi. 

TAYFUR BİNGÖL KENDİNİ SAVUNDU

Tayfur Bingöl ise olay hakkında "Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı top toplayıcı çocuk, ‘Ayağımdan topu al’ dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor. Bunun eğitimi verilmeli." ifadelerini kullandı. 

(Fanatik)