Tüzemen'in öne çıkan sözleri şöyle:

"İNŞALLAH BU YOKTUR"

"İnşallah İspanyol teknik adamın kafasında oyuncunun tenine göre bir saplantı yoktur. İspanya'da biliyorsunuz siyahi oyunculara yıllardan beri tepki var, inşallah böyle bir şey yoktur."

"TARAFTAR BASKISIYLA 11'DE"

"Gomis'in taraftar baskısı ve taraftar sevgisi nedeniyle ilk 11'de olduğunu düşünüyorum. Feghouli kötü oynamıyor, çıkarken kafasını sallıyor oyuncu. Feghouli mi oyundan çıkar, Cicaldau oyuna giriyor. Hangisi daha iyi, Feghouli daha iyi. Cicaldau etkili bir oyuncu değil."

"12.5 MİLYON EURO'LUK EKİP"

"Kulübede 12.5 milyon euro'luk ekip oturuyor. Barış Alper, Cicaldau ve Morutan. Buyurun Galatasaray kadro mühendisliğinin yaratıcıları."

"SEZON BAŞINDA DA SÖYLEDİK"

"Sezon başında söylediğimiz yerde devam ediyoruz. Sezon başında da Galatasaray şampiyonluğa oynamaz dedik, şimdi küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışıyor. Bunun yanında oyun okuma yok, oyuncu değişiklikleri ya tutarsa şeklinde, oyuna müdahaleleri yok."

"BAŞKANIN MÜDAHALE ETMESİ LAZIM"

"Başkan futboldan anlamazsa bu sıkıntılar olur. Alanyaspor Başkanı, Çağdaş Atan ile yollarını ayırdıktan sonra 'Cevabı ben veririm' dedi. Bülent Korkmaz'ı getirdi, olmadı, Farioli'yi getirdi. Galatasaray Başkanının müdahale etmesi lazım bu işe. Domenec olmaz bu işte. Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra iki tane altyapı hocasıyla devam edersin, sonra ciddi bir hoca getirirsin."

"OKAN BURUK'U GETİR DİYORLAR"

"Bu hoca gelmezdi en baştan Galatasaray'a. Galatasaray'da yönetim içindeki arkadaşlar, çevresindeki arkadaşlar, Okan Buruk'u getir diyorlar başkana. Diyor ki, 2001 yılında Galatasaray'a para kazandırmadan gitti. Siz de birçok oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden aldınız. Getirmediler. Bu iş olmaz, öfkeyle olmaz. Galatasaray'ın menfaati söz konusu."

(A Spor)