İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

Grup kuraları için korkularım var, bir önceki tecrübemden dolayı. Başakşehir'deyken PSG, Manchester United ve Leipzig çekmiştik. İnşallah bu sefer öyle olmaz. Kim çıkarsa çıksın en iyisini yapmaya çalışacağız. Beklentilerimiz, isteklerimiz var ama her takım çok değerli. Türk takımları için en kolayını çeksen bile çıkamadığın oluyor.

Biz hep orta sahaları konuşuyoruz. Forvet arkasında oynayacak oyuncumuz da çok önemli. Orada da birçok seçeneği düşünebiliriz elimizdeki oyunculardan. Orta sahada oynayabilecek oyuncunun direkt 8 numara değil ikisini birden oynayabilecek oyuncu olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, çok sert maçlar olacak ikisini birden oynayabilecek oyuncu bakıyoruz. Bu kolay değil. Zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor. Opsiyonlara bakıp buna net bir şekilde karar vereceğiz.

Orta saha alacağız

Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia

O bölgeye bir transfer yapmayı düşünüyoruz. İstediğimiz oyunun iki yönünü oynayabilecek bir oyuncu. Düşündüğümüz profil bu. Çok da kolay değil. İstediğiniz oyuncuyu çok net bulamıyorsunuz. Bir sürü farklı şey var. İsteğimiz içinde olduğu bir oyuncu almak ama kolay değil. O yüzden bakacağız. Belirlediğimiz, ilgilendiğimiz oyuncular var ama net olarak bir isim yok.

Ayrılmak isteyenler var

Bu maçlardan sonra çok fazla transfer düşünürsünüz ama tabii ki bir kadromuz var. Oyuncularıma güveniyorum. Bu dönemki performansları çok iyi olmasa da oyuncularıma güveniyorum. Ayrılacak, ayrılmak isteyen oyuncular var. Fredrik Midtsjö'nün transfer olma durumu var. Onun yanında Şampiyonlar Ligi için elimize çok ciddi bir koz var. Çok kısa bir zaman var. 4 Eylül'e kadar transfer yapmamız gerekiyor. 2-3 transfer olarak düşünüyoruz. Ayrılacak oyuncular da belirleyici olacak. İyi transferler, Şampiyonlar Ligi'ni taşıyacak transferler yapmak istiyoruz.