Fotospor'un haberine göre Lucas Torreira'nın düzensiz uykusuzluğunun ve gece hayatının ön planda olması Konyaspor maçında yedek kalmasına sebebiyet verdi.

Okan Buruk, Torreira'yı ifşaladı

Hafta sonu hariç 01.30 ile 04:00 arasındaki uykuya çok önem veren Buruk, bu saatler diliminde futbolcularını farklı numaralardan aratıyor ve onları kontrol ediyor. Hatta mesaj gönderiyor.

Magazin dünyasında yer alan isimlerden ajanlık desteği de almayı ihmal etmiyor. Bu saatler arasında futbolcularının telefonlarının kapalı olmasını istiyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..." Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..."

Hafta içinde birçok futbolcusunu test ediyor ve gelen çağrılara cevap veren oyuncularına kendisine dikkat etmesi gerektiğini anlatıyor. Hangi şartlarda olursa olsun o saatlerde uykuda olmasının faydalı olacağını söylüyor.

3 kez gelen telefonlara cevap verdi

Alınan haberlere göre Türkiye'ye geldiği zaman sevgilisi bulunmayan Torriera'nın ünlü bir modelle sevgili olduğu öğrenildi. Son 1 hafta 01:30 ila 04:00 arasında 3 kez gelen çağrılara cevap veren Uruguaylı futbolcuyu Okan Buruk gereken disiplin cezasını verdi ve öğrencisini yedek kulübesine oturttu.

Okan Buruk: "Bize hastalığı olduğunu söyledi"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Torreira'nın yedek kalmasına ilişkin gelen soruya: "Bize hasta olduğunu söyledi. Biz de kendisini bu maçta yedek oturtacağımızı ve sonradan oyuna alacağımızı söyledik." dedi.

Buruk'a eleştiri: "Hastalığı varsa neden kadroya alıyorsun?"

Bu hususta Torreira'yı yedek bırakan Okan Buruk'a Sabah spor yazarı Bülent Timurlenk'ten eleştiri geldi.

Timurlenk, konuyla ilgili şunları söyledi: "Hastalığı olan bir futbolcu Konya deplasmanına götürülmez. Madem hastalığı vardı neden Konya'ya götürüp riske attınız veya sonradan oyuna aldınız?" sözlerini kullandı.

Devrim Özkan'dan ayrıldı

Özel hayatıyla sık sık gündemden düşmeyen Lucas Torreira, bir süredir beraber olduğu Devrim Özkan'la ayrılık kararı aldı. Gelen haberlere göre Torreira'nın performansı bu ayrılıktan sonra düşüşe geçti.