Hali hazırda sezon başında İrfan Saraloğlu'nun yanında Ismael Garcia Gomez ve Moritz Volz'u ekibine dahil eden Okan Buruk'a yönetimden Tuğberk Tanrıvermiş tavsiyesi geldi.

Sezon başında Galatasaray'ı kabul etmedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, göreve geldikten kısa süre bir sonra Futbol Direktörü Cenk Ergün'e talimat vererek Tanrıvermiş'in kulübe kazandırılmasını istemişti. Ancak genç hoca, Galatasaray'ın teklifini reddederek Roma U18 takımının başına geçti.

Galatasaray yeniden teklif yapılacak

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları Tuğberk Tanrıvermiş'in Florya'ya ayrı bir hava katacağına inanıyor. Sarı-kırmızılı yetkililer, sezon bitiminden hemen sonra 33 yaşındaki hocayla yeniden temas kuracak. 

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

Okan Buruk sıcak bakıyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Tuğberk Tanrıvermiş'in teknik ekibe katılmasına sıcak bakıyor. Buruk, daha önce yanında çalışması planlanan Arda Turan teklifini ise kabul etmedi.

Tuğberk Tanrıvermiş'in Roma performansı

Sezon başında Roma U18 takımının başına geçen Tuğberk Tanrıvermiş, İtalyan ekibiyle çıktığı 21 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetlik sonuçlar elde etti. Roma U18 takımı bu sezon topladığı 41 puanla Lazio U18 takımının 6 puan önünde lider konumunda.

Genç teknik adamın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Tuğberk Tanrıvermiş kimdir?

Galatasaray kulübünde ilk olarak Emre Utkucan'ın scout ekibinde çalışan 33 yaşındaki Tanrıvermiş, daha sonra Galatasaray altyapısında görev almaya başladı. 2017 yılında Igor Tudor döneminde Hırvat hocanın yanında yardımcı antrenörlük yapan Tuğberk Tanrıvermiş, Fatih Terim'in göreve gelmesiyle 2017-2018 sezonunun sonunda Galatasaray'dan ayrılarak Roma U14 takımının başına geçti oradan Spezia U19 takımını çalıştırdı. Başarılı grafiği Roma kulübü tarafından keşfedildi ve Roma U18 takımının başına getirildi. Burada çıktığı 21 maçta 1.94'lik puan ortalaması tutturdu.

Tuğberk Tanrıvermiş'in aynı zamanda UEFA Pro lisansı da bulunuyor.