FUTBOL

Okan Buruk için çarpıcı Inter iddiası

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de 64 yıllık galibiyet serisi rekorunu egale ederek yeni rekorun sahibi oldu. 48 yaşındaki teknik adamla ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor...

Abone Ol

Radio Kiss Kiss'te yer alan haberlere göre 2 sezondur Inter'de hedeflenen performansı gösteremeyen teknik direktör Simone Inzaghi'nin yerine Okan Buruk, takımın başına geçecek. Çizme basını, Buruk'un yanına 3 futbolcuyu da getireceğini kaydetti.

ZANETTİ'NİN HEDEFİNDEKİ İSİM: OKAN BURUK

Inter'de Simone Inzaghi'nin suyu ısınmaya başladı. Milano ekibinin sportif direktörü Javier Zanetti yeni teknik adam arayışlarına başladı. İlk aday olarak Okan Buruk ön plana çıktı. Arjantinli futbol adamı, Okan Buruk’un sadece Galatasaray’daki başarısından değil İtalya futboluna yakın isimlerle anlaşmasından da etkilendiği vurgulandı. Özellikle Icardi, Zaniolo ve Torreira gibi isimlerden maksimum verim alması gözlerden kaçmadı.

3 OYUNCUYU INTER'E GETİRECEK

Çizme basınında bir süredir Okan Buruk'un Inzaghi’nin yerine takımın başına geleceği konuşuluyordu. Tam da bu iddiaların üstüne bir de transfer haberleri eklendi. Radio Kiss Kiss’te yer alan habere göre Buruk, Inter’in başına geçerse Galatasaray’dan 3 öğrencisini yanına getirecek.

Genç teknik adamın Zaniolo, Torreira, Boey veya Kerem'i Inter'e götürebileceği kaydedildi.

Abone Ol