Karşılaşmaya hazır ve konsantre olduklarını belirten Okan Buruk, United'ın bu müsabakayı çıkış maçı olarak göreceklerini aktardı.

"ORJİNAL SOL BEKLERİ YOK"

İki gün önce maç oynadık. Çalışma süremiz çok yoktu. Taktik çalışmamızı İstanbul'da yaptık ve buraya geldik. Rakibin artı ve eksilerine göre düşüncelerimiz var. Sol beklerinde orijinal bir sol bekleri yok. Biz bir plan belirledik ve uygulamaya çalışacağız."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"RAHSFORD İLE EŞLEŞMESİ ONUN İÇİN İYİ"

"Sacha Boey için önemli bir maç olacak. Sadece defansif değil, ofansif anlamda da bir şeyler bekliyoruz. Rashford ile eşleşmesi onun için iyi bir mücadele olacak."

"NDOMBELE'Yİ KULLANAMADIK"

"Oyuncularımız zaman geçtikçe hazır olacak diyorduk. Wilfried burada, Ndombele'yi kullanamadık. Hakim başladı ama daha sonra durdu. Hem yarışıyoruz hem de takımı performansını yukarı doğru götürüyoruz."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ HAK EDİYORUZ"

"Bu arenayı önemsiyoruz ve burayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncu kadromuzla burada oynamaya hazır hissediyoruz. En tehlikeli maçlar bunlardır. Rakibimiz ne kadar iyi durumda olmasa da kendi sahasında bir çıkış maçına çıkacak. Bu tür maçlar mental olarak sizi geriye götürebilir ama bir çıkış yolu için ekstra bir performans sergileyebilirsiniz. Kendi performansımızı sahaya yansıtabilirsek, rakibimize zorluk çıkaracağımız düşünüyorum. Bizim takımımız da çok önemli ve kazanmak için kendi oyunumuzu en doğru şekilde ortaya koyacağız."

WİLFRİED ZAHA: "CANLARINI YAKACAĞIZ"

"Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Manchester United için daha önce oynadım. 10 yıl sonra bugün 30 yaşındayım. Galatasaray'a geldim. Hocamızın da yardımıyla çok deneyimli bir takım haline geldik. Bizim de onların canını yakacak kalitede oyuncular var. Hep birlikte bu maça hazırız."

"Dürüst olacağım. Yüzüme baktığınızda herhangi bir rahatsızlık hissediyor muyum sizce? Nereye varmak istiyorsam orası için mücadele ettim ve bugün buradayım. Hayır. Herhangi bir şey hissetmedim. Sadece normal bir lig maçıydı. O zaman oynadığımda tabii ki bir geçmişim vardı burayla ilgili ama Palace'daki sadece bir lig maçıydı. Her maça bir iş gibi baktım."