Okan Buruk şampiyonluk yarışı, Zaniolo, Icardi ve hakemler hakkında demeçler verdi.

"NİYE BU KADAR UZATTINIZ?"

"Enteresan uzatma kararları var. Bu kararlar Riva'da veriliyormuş, 'Niye bu kadar uzattınız' diyoruz, 'Böyle karar verdiler' diyor. Bu da enteresan olaylardan biri."

"ŞAMPİYON HOCALAR TAKIMLARINDAN AYRILDI"

Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha! Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha!

"Son 3 şampiyon hoca, ertesi sene takımlarından ayrıldı. Ben gerekli dersleri Başakşehir'deyken aldım. İnşallah şampiyon olursak, ne yapıp ne yapmayacağımı daha iyi biliyorum." (Gülerek)

PLAY OFF SİSTEMİ HAKKINDA

"Play-off sistemi... Jorge Jesus'un ağzından duymadık, onunla ilgili yazıldı, ona net bir şey diyemeyeceğim. Beşiktaş'ın böyle bir görüşü oldu. Bunu değerlendirecek olan TFF. Bu saatten sonra bir şey değişmesi zor ama belki önümüzdeki sene için düşünürler."

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

"Fenerbahçe'nin 1 maç fazlayla 9 puan önünde bulunuyoruz. Bu puan farkını arttırma hedefindeyiz. Fenerbahçe'nin iyi kadrosu var, Sevilla maçında özellikle ilk yarıda bunu çok iyi gördük. Onlar da bu yarışın içinde. Diğer takımlar biraz geride kaldı gibi. Ligde çok iyi takımlar var, herkes, her maçta zorlanabiliyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Kendi oyunumuza odaklanırsak, daha çok rekorlar kırabiliriz."

"ZANİOLO'NUN EKSİKLER VAR"

"Nicolo Zaniolo'nun fiziksel ve kondisyonlar olarak eksikleri var. Milli arada fizik gücünü artırmak için uğraşacağız. Tabii milli takıma gider mi gitmez mi bilmem fakat oraya tekrar çağrılmak adına her şeyini ortaya koymak istiyor. Bunu ilk günden bize gösterdi. Attığı gol de Nicolo Zaniolo'ya büyük bir moral oldu. Buna ihtiyacı var, oynamak istiyor. Genç bir futbolcu, kazanmak istiyor. Milli takımına gitmek ve orada başarılı olmak istiyor. Bunu sevinçlerinde de hırslarından da gördük. Galatasaray taraftarıyla bütünleşti, Zaniolo için ayrıca mutluyum."